Прикарпаття готується до святкування Дня Незалежності

Прикарпаття готується до святкування Дня Незалежності
7 Липня 2013

На черговому засіданні колегії управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, яке відбулася в обласній філармонії під головуванням начальника управління Володимира Федорака.

 

На колегії було відзначено «якісну професійну роботу» відділів культури Богородчанської, Тлумацької, Калуської, Коломийської, Надвірнянської райдержадміністрацій та м.Коломиї з організації та представлення в обласній філармонійній творчих звітів до ювілею Кобзаря, пишеТФ.

 

Режисерсько-постановочній групі обласних заходів та художній раді управління культури, національностей та релігій ОДА доручено залучати кращі колективи з районів та міст, що відзвітували, у концертні програми обласних свят.

 

«Не допускати нецільового використання коштів, виникнення кредиторської заборгованості по захищених статтях» - таке завдання отримали начальники районних і міських відділів (управлінь) культури і туризму.

 

Головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення рекомендовано «створити умови для належного функціонування мережі закладів культури, не допускати її скорочення та чисельності працівників галузі протягом 2013 року». Роботу відділу культури Галицької районної державної адміністрації визнано задовільною.

Джерело:  Фіртка.if.ua