Українка на "Міс світу" виступить в національній сукні зі стразами і покаже свою ікону

Українка на "Міс світу" виступить в національній сукні зі стразами і покаже свою ікону
19 Вересня 2013

До фіналу «Міс Світу 2013», в якому нашу країну представляє 21-річна Ганна Заячківська з Івано-Франківська, залишилося кілька днів, а сам конкурс продовжує лихоманити.


Першу красуню повинні були вибрати 28 вересня о столиці Індонезії - Джакарті, але, як ми дізналися, місце фіналу перенесли. Ці заходи були прийняті організаторами, щоб убезпечити красунь від можливих провокацій з боку протестуючих ісламістів - мусульмани домінують серед населення країни, пишуть 
Вести.


Мітинги прихильників Ісламського фронту пройшли в кількох містах Індонезії, включаючи столицю, з написами на плакатах: «Міс Світу», вирушай у пекло».

 

Однак замість пекла учасниці відправилися в райське місце - в курортну зону острова Балі, куди поліція не пускає демонстрантів: більшість місцевих жителів сповідує індуїзм, а не іслам.


Наша конкурсантка зізналася нам, що на ісламістів вони наривалися: «Я активно готуюся до фіналу, не переїдаю, намагаюся висипатися».


До речі, Ганна вчиться на іконописця і на аукціон «Краса з метою», що проходить в рамках конкурсу, віддала ікону власної роботи.

 

А от на конкурсі національного костюму, за словами президента «Міс Україна» Сергія Матяша, з'явиться в сукні, розшитій стразами від івано-франківських майстрів.  

 

Хоча Матяш зауважив: «Головне - не плаття, а особистість. «Міс Росія» взяла з собою п'ять валіз одягу, але успіхами поки похвалитися не може. А Аня потрапила в топ-10 двох проміжних конкурсів , що принесе їй очки у фіналі , оскільки бали за ці конкурси підсумовуються і впливають на кінцевий результат».


Всього на корону «Міс Світу » претендує 131 красуня з різних країн.



    6 Липня

    5 Липня