Солістка The Hardkiss заспівала арію Крушельницької у стилі джазу (аудіо)

Солістка The Hardkiss заспівала арію Крушельницької у стилі джазу (аудіо)
12 Грудня 2014
Вокалістка українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка відмовилася від концертів у Росії, взяла участь у проекті “Атмосфера Крушельницької”, в рамках якого виконала українську народну пісню з репертуару оперної діви Соломії Крушельницької “Ой, де ти йдеш”.

“З дитинства маю слабкість до виконання пісень на свій лад. Це одна з фішок джазової школи – подати відомий матеріал по-своєму, вдихнути в нього нове життя. Що ми і зробили з клавішником The Hardkiss Віталієм Онискевичем. Композицію записали одним дублем, щоб зберегти жвавість виконання. Соломія цікава мені як людина, що втілила мрію будь-якої вокалістки – блищати на світовій сцені. При цьому вона була сучасною жінкою – водила автомобіль, який на той час був не у кожного чоловіка. Люблю таких талановитих і сильних”, – цитує Саніну ТСН.


Довідка. “Атмосфера Крушельницької” – це музичний проект, конкурс fashion-ілюстрацій, а також зоряний фотопроект, у якому знамениті українки приміряють оригінальні сценічні образи співачки. Мета проекту – відродження інтересу до видатної українки. Експозиція “Атмосфера Крушельницької” відкриється у День святого Миколая, 19 грудня, в ТРЦ “Атмосфера” у Києві.