Юлія Дмитрук – «Перлина коледжу – 2013»

Юлія Дмитрук – «Перлина коледжу – 2013»
8 Червня 2013

Традиційний конкурс кра­си «Перлина коледжу – 2013» відбувся у Міському па­лаці культури. Щорічно йо­го організовує орган сту­дентського самоврядування Коломийського педагогічного коледжу.

«Дівчата пройшли декілька етапів підготовки, першим був кастинг, на якому і відібрали 13 кращих студенток. Кожна з них на конкурсі демонструва­ла впевненість, красу, розум, грацію, вміння поводитися на сцені, ну і звісно, свій інди­відуальний талант. Перемогу здобула конкурсантка, яка зу­міла поєднати у собі всі ці якості», – зазначив голова сту­дентського парламенту педко­леджу Олег Савчук.

Хвилювання переповнюва­ли учасниць впродовж усього конкурсу, адже кожній хо­тілося стати титулованою кра­сунею. Проте, як відомо, у всіх змаганнях є переможець і переможені, і цьогоріч зван­ня «Перлина коледжу – 2013» здобула Юлія Дмитрук. Члени журі визначили також «Першу віце-міс», нею стала Леся Сорохан, звання «Друга віце-міс» – у Іванни Равлюк.

Новоспечена «Перлина коледжу» автоматично отримала запрошення на участь у кон­курсі «Княгиня Покуття».

«Коли вирішила взяти участь у конкурсі, мета була одна – пе­ремогти. От я й цілеспрямова­но дійшла до своєї цілі. Я вдяч­на всім, хто за мене вболівав, і зокрема організаторам заходу. Переконана, що такі конкурси необхідно організовувати час­тіше, вони стимулюють дівчат бути красивими і розумними», – зазначила цьогорічна пере­можниця.

Джерело:  Олександра Щербакова