У Львові пройде перший відкритий чемпіонат з Pole Dance

У Львові пройде перший відкритий чемпіонат з Pole Dance
18 Вересня 2013
26 жовтня у Львові відбудеться відбірковий тур першого відкритого чемпіонату West Ukrainian Pole Dance Championship - 2014, який організовує Західноукраїнська федерація танців та фітнесу на пілоні та мережа фітнес-клубів «Ківі Фітнес».

Вперше у Львові зустрінуться танцівниці Pole Dance з усієї України для того, щоб поборотися за титул найкращих у категоріях Artistic Pole Dance/Аматори (жіноче соло) та Artistic Pole Dance / Професіонали (жіноче соло).

Фінал West Ukrainian Pole Dance Championship - 2014 відбудеться 29 березня 2014 року.

Судитимуть чемпіонат фахівці міжнародного рівня, серед них: Анастасія Соколова, суддя чемпіонатів з Pole Dance в країнах СНД (Україна, Росія), фіналістка шоу «Україна має талант-5!» та Тетяна Гордієнко, переможець міжнародного конкурсу Miss Pole Dance Elite - 2013, півфіналіст чемпіонату світу у Швейцарії World Pole Sport & Fitness, переможець Artistic Profi Miss Pole Dance Ukraine - 2012.

Місце проведення: нічний клуб MILLENIUM, м. Львів.

Довідка. Танець на пілоні (pole dance, пол денс, танець на шесті, пілонний спорт) – вид спорту, який поєднує танець з гімнастичними вправами на пілоні (жердині). Танець на пілоні визнаний видом фітнесу, який базується на аеробних та анаеробних вправах. Поєднує в собі елементи танцю та акробатичні трюки. Міжнародна Федерація пілонного спорту IPSF просуває ідею залучення Pole Dance до Олімпійських видів спорту.

zahid.net