У Львові просто неба пройде Свято музики

У Львові просто неба пройде Свято музики
19 Червня 2013

21 червня Львів уперше приєднається до світової музичної події – Свята музики. Тож на вулицях міста відбуватимуться безкоштовні живі концерти аматорських гуртів та професійних музикантів, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Управління культури закликає усіх, хто грає на будь-якому музичному інструменті, зробити у цей день подарунок мешканцям рідного міста.

День музики є подією, яка відбувається передовсім просто неба – на вулицях, площах, у скверах, парках. Це нагода відкрити місця, які не є традиційними концертними майданчиками.

«Ми хочемо закликати музикантів у цей день зробити подарунок місту. Потрібно не хотіти виступати лише на площі Ринок, а зрозуміти, що місто є набагато більше і ширше, і вийти зі своєю музикою до людей. Цілком можливо, що саме там вони знайдуть дуже вдячну публіку. Люди прийдуть туди, де буде звучати музика. Велике прохання до музикантів – подумати не тільки про свій PR, а про місто як про великий дім, де може і повинна зазвучати їхня музика», – говорить заступник начальника управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш. 

Концерти організовують самостійно як окремі музиканти і музичні гурти, так і музичні заклади – філармонії, опери, музичні театри, школи та клуби. Участь можуть брати і професіонали, і аматори. Всі концерти безкоштовні для публіки.

Карта виступів постійно оновлюється за посиланням.

ZAXID.NET



    13 Жовтня

    12 Жовтня