Дівчина з Коломиї: “Міс Україна – Всесвіт” чекає первістка

Дівчина з Коломиї: “Міс Україна – Всесвіт” чекає первістка
27 Квітня 2020
31-річна Олеся Стефанко, яка у 2011-му році завоювала звання першої віце-міс на конкурсі "Міс Всесвіт", оголосила про вагітність.

Українка, як відомо, уже понад три роки заміжня за айтішником з Білорусі, який багато років живе в Америці.

Судячи з Instagram Олесі, вони з чоловіком живуть у великому красивому будинку в Маямі. І поки коханий заробляє гроші, Стефанко веде спортивний блог. На неї підписано понад 800 тисяч людей. Про це повідомляє УП.

Три дні тому Стефанко наважилася оголосити, що чекає на первістка

Варто додати, що Олеся Стефанко – українська учасниця конкурсу краси «Міс Всесвіт». Переможниця конкурсу «Міс Україна – Всесвіт – 2011». Представніця України на конкурсі «Міс Всесвіт 2011» у Сан–Паулу, де посіла 2–ге місце, тобто стала «першою віце–Міс Всесвіт».

Закінчила 9 класів ЗОШ в с. Ковалівка та Коломийський економіко–правовий коледж Київського національного торговельно–економічного університету.

Навчалася в Інституті прокуратури та слідства національного університету «Одеська юридична академія» (у момент проведення конкурсу «Міс Всесвіт 2011» була  на 5–му курсі). Проживала в студентському гуртожитку при Юридичній академії в Одесі.

З 2014 року працює моделлю в Нью–Йорку, навчається на мистецтвознавця. У вересні 2016 року вийшла заміж за вихідця з Білорусі Сергія Алісєєнка, IT-спеціаліста.