Lady Gaga стала найбагатшою серед "тих, кому до 30". А Елтон Джон видав "найдоросліший" альбом

Lady Gaga стала найбагатшою серед "тих, кому до 30". А Елтон Джон видав "найдоросліший" альбом
27 Серпня 2013
Lady Gaga заінтригувала прихильників новим образом

У відеокліпі на пісню "Applause" з нового альбому "ARTPOP", вихід якого запланований на 11 листопада, поп-виконавиця з'явилася у чорному трико та з ледве помітним макіяжем. Сингл впевнено тримається на першому місці в іспанських чартах, в той час як у Сполучених Штатах з першого тижня ротації злетів одразу на 6-ту сходинку, розповідає euronews. 
Нагадаємо, після успішного світового турне, яке Lady Gaga поєднала із роботою у студії над новою платівкою, виконавиця була вимушена зробити паузу — під час одного з концертів вона пошкодила стегно та лягла на операцію.

Проте вже наприкінці 2013 року співачка планує знову вирушити у турне, цього разу зі свіжими піснями з альбому "ARTPOP".
Також Lady Gaga очолила рейтинг найбагатших зірок віком до 30 років за версією журналу "Форбс": торік співачка заробила понад 80 мільйонів доларів.
***
Після 7-річної перерви Елтон Джон повертається з сольним альбомом "The Driving Board". За словами виконавця, платівка стала його "найдорослішою роботою", в якій можна відчути мотиви блюзу, джазу та року, під впливом яких музикант перебував останні роки.

Експрес онлайн