Сім'я Президента полюбляє одягатись у львівських дизайнерів

Сім'я Президента полюбляє одягатись у львівських дизайнерів
11 Червня 2014

В одного із львівських дизайнерів Марина Порошенко закуповує одяг вже майже десять років. Ба більше. На інавгурації перша леді країни вибрала для себе прикраси від львівської майстрині.

Про це йдеться у сюжеті репортера перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21.00) Ірини Сало.

52-літня Марина Порошенко, зазвичай, у світське життя виходить в одязі у чорно-білих тонах. Відтак, жінку вже встигли назвати чи не найстриманішою першою леді України. Часто образи для неї створюють саме львівські дизайнери.

«Пані Марина є давньою нашою клієнткою. І Петро Олексійович,  і їхні діти теж. Тобто ми багато робили їм речей. Пані Марина купувала у нас колекції», – розповідає львівська дизайнера Роксолана Богуцька.

До слова, Роксолана Богуцька готувала вбрання для Марини Порошенко на інавгурацію її чоловіка.

Щоправда, на цю імпрезу пані Порошенко прийшла в іншому вбранні, одягнувши дві сукні від київських дизайнерок – Вікторії Гресь та Лілії Пустовіт. Останній образ Марини Порошенко доповнювали прикраси зі Львова. Камінці на них називаються "баламути". В інтернеті подібне намисто коштує близько 200 долларів, повідомляє Zik.