Минулої доби на Коломийщині горів житловий будинок

Минулої доби на Коломийщині горів житловий будинок
11 Жовтня 2019

Минулої доби на Прикарпатті ліквідовано 5 пожеж.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

10 жовтня о 12:09 у місті Івано-Франківськ на вулиці Сухомлинського виникла пожежа побутового сміття з тильної сторони біля входу в під’їзд 5-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 жовтня о 14:17 у селі Княжолука Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 жовтня о 17:46 у місті Бурштин на вулиці Шухевича виникла пожежа побутового сміття в 2-х сміттєвих баках. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 жовтня о 20:27 у cелі Корнич Коломийського району виникла пожежа на 2-му поверсі 2-х поверхового житлового будинку. Вогнем знищено майно 2-х житлових кімнат, пошкоджено крівлю та перекриття. На пожежі врятовано житловий будинок та приміщення літньої кухні. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони власника.

10 жовтня о 20:45 у селі Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому баку та навколо нього. Причина виникнення пожежі встановлюється.