На Коломийщині проходить ремонт дороги (фото)

На Коломийщині проходить ремонт дороги (фото)
5 Вересня 2018

3 вересня 2018 року голова Коломийської районної ради Роман Дячук, депутат обласної ради Михайло Вітенко, депутат районної ради Василь Гоменюк, голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков та сільський голова Михайло Пижук відвідали с. Ліски з метою ознайомлення з ходом проведення ремонтних робіт дороги.

Коршівський сільський голова Михайло Пижук розповів, що одним із ключових аспектів створення необхідних належних умов для проживання жителям села є дорожня інфраструктура. Тому ремонт дороги є необхідним.

Депутат районної ради Василь Гоменюк також додав, що ремонт дороги в с. Ліски є нагальним та необхідним, адже 8 вересня 2018 року тут буде проходити обласний літературно-мистецький фестиваль імені Квітки Цісик.

Також Василь Гоменюк подякував за сприяння у здійсненні ремонтних робіт дороги народному депутату Юрію Тимошенку, депутатам обласної ради, районної ради та райдержадміністрації. Також зауважив, що жителі села є дуже ініціативні, адже підтримали та посприяли у здійсненні покращення дорожньої інфраструктури села благодійними коштами.

Світлина від Коломийська районна рада.
Світлина від Коломийська районна рада.