На Коломийщині злодій намагався викрасти авто і пограбувати домівку

На Коломийщині злодій  намагався викрасти авто і пограбувати домівку
4 Квітня 2018
Злодій з Тернопільщини цієї ночі, намагаючись викрасти авто з гаража коломиянина, в’їхав у стовп і був затриманий на гарячому.

Як розповідає начальник Коломийської поліції Остап Білейчук, близько 23:00 в селі Королівка Коломийського району невідомий чоловік проник в літню кухню приватного будинку і намагався поцупити цінні речі з жіночої сумочки.

В цей момент до кімнати, де знаходилася річ, увійшли діти, які проживали в цьому будинку і сполохали злодія. Чоловік втік. Однак злочинного умислу не покинув.

За якихось 20 хвилин він вирішив пошукати наживи на сусідньому подвір’ї. Пробрався в гараж, і побачивши в автомобілі “Опель Комбо” ключі в замку запалювання, вирішив викрасти авто прямо із-під носа власників. Зловмисник завів автівку і виїхав з гаража, проте в цей момент його помітив господар будинку і, не думаючи, заскочив у машину та почав зі зловмисником боротьбу. В результаті якої авто врізалося в дерево.

Зловмисник був затриманий господарем оселі, який повідомив про подію правоохоронцям.

Після затримання поліціянти встановили особу злодія, ним виявився 27-річний тернополянин, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіка затримали за ст. 208 КПК, щодо нього порушено два кримінальні провадження: за ч.3 ст. 185 і ст. 189 ККУ.