Сьогодні коломиянка спробує здобути корону «Міс Україна - 2018»

Сьогодні коломиянка спробує здобути корону «Міс Україна - 2018»
20 Вересня 2018

Конкурсів краси в Україні щорічно проводиться дуже багато, всі вони без сумніві знакові і по своєму важливі. Та один із них є наймасштабнішим і потрапити в число його учасниць справа дуже непроста.

Мова йде про конкурс краси «Міс Україна», що проводиться в Україні щорічно з 1992 року. Це неймовірно унікальний і престижний конкурс і кожна дівчина мріє опинитися в числі конкурсанток. Переможниці «Міс Україна» відправляються представляти власну країну на найбільший і найпрестижніший міжнародний конкурс краси «Miss World» (найбільший конкурс краси в світі серед 120 держав), Miss Earth (один з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси, що проводиться під егідою ООН) та Miss International (четвертий за величиною конкурс краси). А це вже зовсім інші перспективи і кардинально нове життя.

От сьогодні, 20 вересня якраз відбудеться фінал щорічного конкурсу «Міс Україна». За перемогу змагатиметься 25 дівчат, серед яких і мешканка Коломиї Олена Вінтоняк.



Олені 23 роки вона має освіту економіста, а також косметолога. Дівчина грає на фортепіано і з 17 років займається моделінгом.

"Я з дитинства знала, що хочу пов'язати і оточити своє життя красою. З 17 років працюю моделлю. Незважаючи на це, у мене є диплом економіста і косметолога. Всі мрії повинні збуватися, тому зараз вчуся грати на фортепіано. Мрію продовжувати розвиватися в fashion-індустрії та індустрії краси", - розповідає дівчина.

Варто зазначити, що журі на конкурсі дуже строге і до дівчат найвищі вимоги. Вони повинні бути не лише вродливі  і з ідеальними параметрами, але й мати певний талант, хобі і вести принаймні мінімальну соціальну діяльність.

Що ж, будемо надіятися, що прикарпатка здобуде одне з переможних місць і Івано-Франківськ зможе пишатися ще однією знаменитою мешканкою.