Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт змонтовано в Лісному Хлібичині

Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт змонтовано в Лісному Хлібичині
18 Листопада 2019

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала мережеву сонячну електростанцію для дому (потужністю 30 кВт на монокристалічних сонячних батареях LONGi Solar), що працює за «зеленим» тарифом, в селі Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області.

Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт змонтовано в Лісному Хлібичині 1

Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт змонтовано в Лісному Хлібичині 3

Встановлена сонячна електростанція потужністю 30 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за «зеленим» тарифом.
Сонячна електростанція потужністю 30 кВт дасть змогу виробити 34 325,82 кВт*год електроенергії протягом року роботи для умов Івано-Франківської області.

При будівництві мережевої сонячної електростанції для дому використано монокристалічні сонячні панелі LONGi Solar – 96 шт., автоматику захисту змінного та постійного струму NOARK Electric та трифазний мережевий сонячний інвертор напруги Huawei Sun 2000 33KTL-A.

Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт змонтовано в Лісному Хлібичині 5

Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт змонтовано в Лісному Хлібичині 7

Сонячну електростанцію для дому потужністю 30 кВт змонтовано в Лісному Хлібичині 9

Для приватних домогосподарств компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® пропонує сонячні електростанції для дому, встановлення сонячних панелей та оформлення «зеленого» тарифу. Отримати консультацію або купити сонячні батареї за вигідними цінами в Івано-Франківську за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72, компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ®.




    9 Лютого

    8 Лютого