У Печеніжинській ОТГ встановили силові спортивні майданчики (фото)

У Печеніжинській ОТГ встановили силові спортивні майданчики (фото)
6 Червня 2018

За сприяння програми «DOBRE» у Печеніжинську ОТГ на Коломийщині були закуплені силові тренажери для всіх закладів загальної середньої освіти Печеніжинської ОТГ.

У період з квітня по травень 2018 року за допомогою дирекції та працівників закладів загальної середньої освіти вони були встановлені на спортивних майданчиках шкіл.

Кожна школа отримала комплект з 4 тренажерів, а саме:

– Паралельні брусся;
– Тренажер гребний
– Тренажер для пресу;
– І комбінований тренажер – жим від грудей, верхня тяга.

Також у комплект було включено бак для сміття, щоб на майданчику зберігався порядок. Загальна сума одного комплекту склала 41470 гривень.

Завдяки цьому здобувачі освіти Печеніжинської ОТГ отримали можливість покращувати свою спортивну форму на сучасному спортивному обладнанні.

Дані тренажери призначені:

Жим від грудей. Тренажер забезпечує навантаження на м’язи шляхом згинання в плечовому та ліктьовому суглобах. Розвиває м’язи грудей та плеча. Тренажер дозволяє виконувати вправи з різним хватом рук (на рівні плечей та грудей).

Верхня тяга. Тренажер забезпечує навантаження на м’язи шляхом згинання в плечовому та ліктьовому суглобах. Розвиває м’язи в плечового поясу, грудей та спини. Тренажер дозволяє виконувати вправи з різним хватом рук (на ширині плечей, широкий хват).

Тренажер гребний. Призначений для розвитку м’язів рук, грудей, ніг, спини, та укріплення серцево-судинної системи. Тренажер забезпечує навантаження на м’язи рук, грудей, ніг, спини шляхом нахилу тулуба назад із згинанням ліктьових суглобів.

Тренажер пресу. Призначений для розвитку м’язів пресу. Тренажер забезпечує навантаження на м’язи за рахунок виконання вправ піднімання тулуба в сід з положення лежачи.

Бруси паралельні. Призначені для розвитку всіх груп м’язів. Тренажер забезпечує навантаження на м’язи за рахунок виконання різноманітних вправ в упорі на паралельних жердинах.

Діти із задоволенням відвідують силові спортивні майданчики покращують свою фізичну форму та отримують багато позитивних емоцій.

Правила експлуатації спортивних майданчиків

ПРАВИЛА надання першої (долікарської) допомоги 

  


Джерело:  http://gk-press.if.ua/


    27 Лютого

    26 Лютого