13 грудня у Коломиї відбудеться закриття персональної виставки Миколи Качура

13 грудня у Коломиї відбудеться закриття персональної виставки  Миколи Качура
11 Грудня 2018
13 грудня 2018 р. о 13.00 у великій виставковій залі Мистецького центру «Світовид», м.Коломия, відбудеться закриття персональної виставки відомого українського мистця – члена Національної спілки художників України, Миколи Качура, м. Івано-Франківськ, «КАРПАТСЬКІ МОТИВИ»: живопис.

У часі закриття виставки відбудуться наступні заходи:
• передача мистцем в дарунок власних творів Коломийській єпархії УГКЦ, Коломийській єпархії УПЦ КП та Музеєві історії міста Коломиї;
• публічна лекції мистця на тему «Роздуми про мистецтво…»;
• представлення нового твору мистця, яку автор розпочав створювати у часі відкриття виставки (2 листопада 2018).

Виставка Миколи Качура, м. Івано-Франківськ, «КАРПАТСЬКІ МОТИВИ»: живопис експонується 2.11–13.12.2018 р. у великій виставковій залі МЦ «Світовид» у рамках Міжнародної мистецької бієнале сучасного мистецтва «Коломия-Арт»/«Kolomyia-Art»: 2018.

«ЖИВЕ МИСТЕЦТВО» Миколи Качура – творчою принадою виставки стало те, що у часі відкриття виставки мистець розпочав створювати новий свій витвір т.т. ми стали свідками народження нової картини мистця а її представлення відбудеться у часі закриття виставки.

ШЛЯХЕТНИЙ ДАРУНОК МИКОЛИ КАЧУРА, – у часі закриття виставки мистець передасть в дарунок свої твори Коломийській єпархії УГКЦ, Коломийській єпархії УПЦ КП та Музеєві історії міста Коломиї.

«КАРПАТСЬКІ МОТИВИ», – ось як мистець розповідає про ідею цієї виставки: 
«Назва говорить сама за себе. Дана виставка – це відображення душі та величі Карпатських гір, місця, де гори ділять небо з хмарами.
Одного разу потрапивши в Карпати, залишаєш тут своє серце навіки. Гори вже ніколи не відпустять. І, здається, що життя не вистачить, щоб відобразити на полотні всі пейзажі та краєвиди, які так заворожують і захоплюють подих. 
Ця збірка – це результат роботи останніх років (насправді картин в рази більше); в ній відображено мальовничі схили та безкраї вершини Карпат, та життя їх жителів».

З творчістю Миколи Качура можна ознайомитися тут: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008308101113
Інформація про виставку:

Репортаж телекомпанії «НТК»: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=6KVJ52bM2XQ

Подія про виставку:
https://www.facebook.com/events/318566398875822/

Документальний фільм з відкриття виставки на сторінці МЦ «Світовид»: https://www.facebook.com/svitovyd.art/

ВХІД ВІЛЬНИЙ.