14 жовтня у Коломиї вшануємо захисників України

14 жовтня у Коломиї вшануємо захисників України
11 Жовтня 2022
Цього року 14 жовтня не святкуємо, а відзначаємо. А точніше сказати – вшановуємо пам’ять всіх борців за волю України.

Управління культури та туризму готувало більше заходів на Покрову, але деякі з них вирішили скасувати. Події, що таки відбудуться – це короткі немасові заходи. Такі як панахида, молебень, виставка. Також плануємо відкрити меморіальну дошку загиблому захиснику Мирону Забарилу в Центрі патріотичного виховання та допризовної підготовки.

14 жовтня завжди було для нас особливим днем. Це – День захисників та захисниць України, День Покрови Пресвятої Богородиці, 80-та річниця створення Української повстанської армії, День українського козацтва. Традиційно саме у цей час ми згадували всіх, хто свого часу боровся і продовжує боротись за Україну. Зараз ми також хочемо з гідністю вшанувати наших полеглих Героїв та подякувати захисникам, що оберігають нас.


На зображенні може бути: ‎текст «‎יפיוא ΠΑΤΡΙΟΤИЧΗΙ ЗАХОДИ 14 жовтня, М. Коломия 10:00 Патриотичний автопробиг Колония-кубаитка-апеяслави Слави 11:00 15:00 В.дкриття тематичной експозицй, присвяченой 80-р.ччю) 80 УПА Музей icTopii MICTA Коломий В.дкриття мемор.альной дошки Мирона Забарила Центр патриотичного виховання допризовной п.дготовкИ İMeHi Мирона вабарила 14:00 Панахида та вшанування м'я загиблих еров Алея Слави миське кладовище, М. Коломия, вул Довбуша 16:30 сторична пам ятка <<Вд козак.в до героΪв ЗСУ" Покладання KBİTİB Памуятник Пам" «<Борцям за Незалежну Украйну»> вул. Чорновола Коломийська мська рада культури атуризму‎»‎