Опубліковано порядок денний 16-ї сесії міської ради

Опубліковано порядок денний 16-ї сесії міської ради
23 Грудня 2016

ПОРЯДОК ДЕННИЙ та регламент Шістнадцятої (позачергової) сесії міської ради сьомого демократичного скликання, яка розпочнеться 27 грудня 2016 року о 10:00 годині. 

1. Про звернення Коломийської міської ради до Президента України П. Порошенка, Прем'єр-міністра України В. Гройсмана, голови Верховної Ради України А. Парубія щодо недопущення скасування мораторію на вивіз необроблених лісоматеріалів Доповідає: Л. Жупанський, секретар міської ради Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв.

2. Про уточнення міського бюджету на 2016 рік Доповідає: Г.Бакай, начальник фінансового управління Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв.

3. Про міський бюджет на 2017 рік Доповідає: Г.Бакай, начальник фінансового управління Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

4. Про оплату праці Коломийського міського голови, керівництва міської ради та працівників виконавчих органів міської ради у 2017 році Доповідає: І. Слюзар, міський голова Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

5. Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік Доповідає: С. Сенюк, начальник відділу економіки та муніципального розвитку міської ради Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

6. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.11.2016 р. №964-14/2016 «Про затвердження статутів навчальних закладів міста у новій редакції» Доповідає: Л. Бордун, начальник управління освіти міської ради Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

7. Про затвердження положення Коломийського центру соціальної реабілітації дітей- інвалідів у новій редакції Доповідає: І. Трачук, директор Коломийського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв.

8. Про затвердження Положення про відділ муніципальної інспекції Коломийської міської ради у новій редакції Доповідає: В. Кузьмин, начальник відділу муніципальної інспекції міської ради Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

9. Про внесення доповнень до Переліку майна, яке належить до комунальної власності міста Доповідає: В. Наливайко, начальник ВУКМ Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

10. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.11.2016 р. №989-14/2016 Доповідає: В.Колесник, начальник відділу молоді і спорту Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

11. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через управління надання адміністративних послуг Коломийської міської ради у новій редакції Доповідає: М. Андрусяк, начальник УНАП Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

12. Про звільнення від сплати пайової участі (внеску) за оформлення спадшини дружиною Героя України – Калиняка Богдана Михайловича Калиняк Ольгою Михайлівною Доповідає: С. Сенюк, начальник відділу економіки та муніципального розвитку міської ради Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

13. Про перелік об’єктів комунальної власності міської ради, які підлягають приватизації у 2017 році Доповідає: В. Наливайко, начальник відділу управління комунальним майном Для доповіді: до 5 хв. На запитання і обговорення: до 5 хв. 

Земельні питання 

Різне

Коломийська міська рада