Лідери коломийської молоді зустрілися з мером

Лідери коломийської молоді зустрілися з мером
20 Грудня 2018
Міський голова Ігор Слюзар вже традиційно напередодні свят запрошує молодь на екскурсію ратушею, щоб показати, як працює місцеве самоврядування в Коломиї, та вислухати їхнє бачення розвитку міста.

Чотири години лідери шкільних парламентів Коломиї та сіл, які приєдналися, а також голови студентських рад провели у міській раді. Цього разу 27 учнів і студентів побували у залі засідань.

Від заступника міського голови Володимира Бойцана та керуючого справами виконкому Тараса Кухтара дізналися про те, хто і за що відповідає в міській раді.

Начальник оргвідділу Ольга Полюк розповіла, як готують проекти рішень та голосують депутати. Молодь питала про інвестиції та про підприємництво, про стратегічні напрями розвитку Коломиї. Багато запитань стосувалися того, які є вакансії в міській раді та як відбуваються конкурси, тож відвідали відділ кадрів, а також загальний відділ, який відповідає за ведення документації міської ради та організацію засідань виконкому.

Далі – традиційне селфі з мером у його кабінеті та можливість перевірити, чи зручне крісло в очільника міста. Але найголовніша причина, чому виникла потреба в таких зустрічах, - у можливості для молоді особисто запитати міського голову про те, що цікавить, і отримати відповідь. І такою нагодою вони скористалися сповна - майже три години обговорювали з міським головою різні сфери міської господарки, пропонували свої способи вирішення.

Представники Молодіжної ради розповіли про потребу молоді у приміщенні, де б можна проводити тренінги, різні заходи, адже зараз для цього доводиться збиратися щоразу в іншому приміщенні. На це міський голова повідомив, що якраз закінчують ремонт малого залу в Народному домі, він буде відповідно оснащений і можна буде використовувати його як молодіжний центр. 



Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.


Світлина від Коломийська міська рада.