У Коломиї жінка зарізала 39-річного чоловіка, бо той запідозрив її у зраді

У Коломиї жінка зарізала 39-річного чоловіка, бо той запідозрив її у зраді
1 Вересня 2014

Минулими вихідними до коломийської міліції надійшло повідомлення вiд лiкаря швидкої медичної допомоги про виявлення трупа коломиянина з колото-рiзаними ранами грудної клiтинии. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Тіло 39-річного чоловіка без ознак життя виявила сусідка, яка й викликала медиків, інформують ”Вікна” з посилання на Сектор зв’язків із грмоадськістю УМВС України в Івано-Франківській області.

Правоохоронці негайно взялися встановлювати подробиці убивства. Відтак, оглянувши житло громадянина, вони виявили сліди та речові докази вчинення злочину, зокрема закривавлений ніж.

Від початку підозра впала на 42-річну пасію загиблого, з якою він, за свідченнями громадян, проводив вільний час та неодноразово розпивав спиртні напої. Правоохоронці зустрілись із жінкою, але вона свою причетність до вбивства заперечувала. Однак, під тиском доказів, громадянка зрозуміла, що більше обманювати не зможе та зізналась у скоєному.

Так, за словами правопорушниці, в ході розпивання спиртних напоїв, вони із чоловіком полаялись. Він, мовляв, запідозрив її у зраді та лайливо називав. Не стерпівши, громадянка під впливом алкоголю не змогла стримати емоцій, вхопила ножа, а відтак встромила його в груди коломиянину.

Як зазначив начальник Коломийського МВ УМВС Остап Білейчук, жінку затримали в порядку ст. 208 та розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Громадянці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.