.
.

"Укрзалізниця" відмовилась безоплатно перевезти 150 дітей з Маріуполя до Коломиї

"Укрзалізниця" відмовилась безоплатно перевезти 150 дітей з Маріуполя до Коломиї
5 Січня 2015
Коломияни готові прийняти 150 дітей та членів їхніх родин на Різдвяні свята. Однак "Укрзалізниця" відмовляється безоплатно перевозити півтори сотні пасажирів. Відтак управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації попросило допомоги щодо вирішення цього питання у народного депутата України Юрія Дерев’янка.

Як пише Курс, ця історія почалась з українських військових, котрі перебували під Маріуполем та потоваришували з місцевими мешканцями. Так, командування 54-го розвідувального батальйону 20-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України звернулось до коломиян, щоб ті прийняли 150 дітей з-під Маріуполя на Різдво.

 Бійці переконані, найменшим необхідна психологічна реабілітація, крім того, Різдво на Прикарпатті зустрічають та проводять по-особливому, тому діти зможуть пізнати західні традиції. У Коломиї погодились прийняти 150 дітей та членів їхніх родин на Різдвяні свята, поселити їх, харчувати та влаштувати культурну програму, але залізничники відмовляються перевозити безоплатно.

"До мене звернулись коломияни і просили допомогти з питанням щодо безоплатного перевезення маріупольських дітей на Прикарпаття. Мова йде про те, щоб 4 січня їх потрібно доставити до Коломиї, а 11-го повернути додому. З цього приводу я направив відповідні депутатські звернення та зустрівся із Максимом Бланком, першим заступником гендиректора "Укрзалізниці". Той повідомив, що дітей перевезуть, але за 51 тисячу гривень", – повідомив депутат.


    1 Квітня

    31 Березня

Коломия Веб Портал

Коломия доставка піцца