Подарунок для Надії

Подарунок для Надії
27 Лютого 2015

Незважаючи на юний вік, наші діти все частіше задають батькам дорослі питання - питання про війну, про солдатів, про наших героїв. Нашим обов’язком, обов’язком дорослих, є виховати в дітях патріотизм, любов до Батьківщини та повагу до героїв, які захищають наш спокій і відстоюють суверенність України.

У Коломийському НВК № 20 “Світлячок” знають, як розповісти усе дітям. У “Світлячку” постійно проводять акції на підтримку українських воїнів в зоні АТО та розповідають про героїзм цих людей дітям.

Останньою акцією стала акція на підтримку нашої полоненої Надії Савченко. Для неї діти зробили аплікацію у вигляді плаката з літачками та фотографією української героїні. Педагоги не просто допомагали у виробленні аплікації, але й розповідали дітям про Надію, чому вона знаходиться в тюрмі та що вона зробила і робить для Батьківщини. Діти все чудово розуміють і щиро сподіваються на те, що полонену відпустять якнайшвидше додому. Аплікацію передадуть з допомогою побратимів Надії з фракції “ВО “Батьківщина” у Верховній Раді.

Директор НВК № 20 Кукса Людмила Михайлівна зазначає, що подібні акції - це звична річ у їхньому навчально-виховному комплексі, адже і батьки, і колектив розуміють, як важливо підтримувати бойовий дух наших воїнів. Робота “Світлячка” спрямована на виховання в дітях патріотизму, любові до Батьківщини, свідомого ставлення до своєї держави та до людей, що живуть у ній.

З такого раннього віку діти вже знають не тільки про казкових героїв, а й справжніх, знають їх історії, знають, як вони виглядають. Зрозуміло, що така патріотично-виховна робота допомагає розвиватись дітям у правильному руслі і майбутньому вони стануть гідними синами та дочками своєї неньки - України. Адже тільки та нація сильна, яка любить свою землю, пам’ятає своє минуле та шанує своїх героїв.

Яна Букреєва