В Коломиї чоловіки торгували на вулиці наркотиками

В Коломиї чоловіки торгували на вулиці наркотиками
2 Лютого 2014

Так, оперативники на одній із вулиць міста Коломиї виявили коломиянина, який збував наркотичну речовину «марихуану» місцевому мешканцю, в цей час аналогічний злочин вчинив житель одного із сіл Коломийщини.

 Як інформує СГЗ УМВС в Івано-Франківській області, в міліції чоловіки пояснили, що таким способом хотіли заробити грошей. Також в помешканнях правопорушників виявлено та вилучено наркотичні засоби та пристрої для їх викурювання.

 Відомості про ці факти занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень згідно ст. 307, 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів; незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

 Слід зазначити, що працівниками міліції постійно здійснюється контроль у сфері нелегального обігу наркотиків. Окрім того, встановлюються канали надходження наркотичних речовин на територію міста та району.

Джерело:  Фіртка


    10 Квітня

    9 Квітня