Добудова загальносвітньої школи І-ІІІ ступенів в с.Пядики Коломийського району під особистим контролем у районної влади

Добудова загальносвітньої школи І-ІІІ ступенів в с.Пядики Коломийського району під особистим контролем у районної влади
9 Липня 2015

8 липня 2015 року голова Коломийської районної державної адміністрації  Любомир Глушков спільно з першим заступником Нестором Печенюком та головою районної ради Богданом Болюком  відвідали с. П’ядики, а саме недобудовану загальноосвітню школу, яку очільник району визначив як пріоритетний об’єкт та взяв під особистий контроль. Проблемні питання обговорили з головою села Романом Сікорським та директором школи  Віталієм Костюком провівши робочу нараду безпосередньо на об’єкті.

Варто зазначити, що завершити будівництво школи вкрай важливо вже цьогоріч, щоб навчально-виховний процес проходив у комфортних умовах. Учні навчаються по – різних приміщеннях, класи переповнені, учням та вчителям важко працювати. Щоб змінити ситуацію, потрібно наразі зосередити увагу на двох аспектах: залученні коштів з обласного бюджету і фонду регіонального розвитку та залучення до праці місцеву громаду села, аби здешевити вартість робіт. «Об'єднання зусиль  дозволить завершити будівництво школи», − зазначив Любомир Глушков.

Обсяг робіт  досить великий, більшість наразі зробити неможливо, адже треба багато коштів. На разі  виділено 500 тис. гривень. Однак,  до кінця року  мають накрити будівлю та вставити вікна, тобто законсервувати роботи, щоб з нового року повністю завершити ремонт школи, для цього з обласного бюджету та фонду регіонального розвитку виділяється  2 млн гривень.

  

Коломийська РДА


    26 Вересня

    25 Вересня