Як Коломия відсвяткувала День міста (відео)

Як Коломия відсвяткувала День міста (відео)
21 Серпня 2015

На Спаса до Коломиї. У парку імені Кирила Трильовського відбулися урочистості та святковий концерт. Коломиян вітали духовенство, влада, депутати. Також приїхали гості з Польщі.

У писанковому місті відбулося свято меду і пасічників - VI обласний фестиваль «Медовий Спас». Святкове дійство відбувалося у парку.

Продовжила святкування Коломия на площі біля Ратуші. Тут для коломиян організували вечірній концерт. Понад 6 годин артисти з усіх куточків України дарували коломиянам святковий настрій.  Подивитися концерт зібралося понад 7 тисяч людей. Це і коломияни і гості міста. Люди побачили виступи італійця Джанні Девіса, Ірини Зінковської, Михайла Попелюка, дуету "Скриня", фольклорного ансамблю "Червона калина", Віталіни Одинської, Анжеліки Векерик, Віри Боднарук, Володимира Будейчука, Віктора Пашника, фольк-рок гурту "Медовий полин", Василя Мельниковича та багатьох талановитих артистів. Не лише артисти увесь вечір дарували людям позитивний настрій, а й ведучі та організатори заходу - директор Палацу культури "Народний дім" Юрій Михайлюк та радіоведуча Наталія Стрілецька.


Коломия відсвяткувала спокійно та цивілізовано. Як повідомили в міліції, грубих порушень громадського порядку не зареєстровано.