Остання сесія старого скликання: депутати прощалися і дякували за співпрацю

Остання сесія старого скликання: депутати прощалися і дякували за співпрацю
6 Листопада 2015

У середу відбулося друге пленарне засідання останньої сесії Коломийської міськради VI скликання.

На засіданні обговорювали питання залучення кредиту від сторонньої компанії для фінансування інвестиційного проекту технічного переоснащення вуличних світильників на основі LED-технологій.

І незважаючи на суперечки, за даний проект депутати все ж таки проголосували.

Також на сесії вкотре підняли питання будівництва міського басейну. Як стало відомо, з’явилась фірма, яка готова виконати всі необхідні роботи. Але частина депутатів виявила занепокоєння, що замість басейну може з’явитись новий житловий будинок.

“Це фірма, яка займається будівництвом багатоквартирних будинків. Дай Боже, щоб він (басейн – ред.) був збудований. Насторожує те, що там планується ще й багатоквартирний будинок, можливо над басейном, і невідомо, яка земля буде за ним закріплена. У мене виникли сумніви по цій фірмі” – розповів депутат міськради Любомир Глушков.

Також на розгляд сесії міськради винесли земельні питання. На останньому засіданні голосували за виділення земельних ділянок у власність учасникам АТО.

Після розгляду всіх питань депутати прощалися з депутатською роботою. І чи не вперше дякували один одному за співпрацю й бажали своїм наступникам та колегам успішної роботи у міськраді.

11 депутатів продовжать працювати у міськраді нового скликання.

На прощання депутати зробили спільне фото біля Музею писанки.

12185150_548228705329175_5254278017579014635_o-640x427.jpg

Дзеркало Коломиї