Коломийські податківці відзначили переможців конкурсу “Майбутнє країни –у мріях дитини”

Коломийські податківці відзначили переможців конкурсу “Майбутнє країни –у мріях дитини”
3 Грудня 2015

Вітав юних митців, їх батьків та вчителів начальник Коломийської ОДПІ Іван Кирик. Пишаюсь, що у нас росте талановита, освічена, креативна молодь, яка обов’язково сумлінно виконуватиме свій громадянський обов’язок – сплачуватиме податки. Кожна робота учасників конкурсу цікава і заслуговує на особливу увагу, - зазначив посадовець.

Він подякував присутнім за активну участь у конкурсі та зауважив, що дитячий конкурс “Майбутнє країни –у мріях дитини” дає змогу виявити те, наскільки діти розуміють роль, місце та значення податків, як орієнтуються в сьогоденні.

Цього року на Коломийщині у конкурсі взяли участь 27 учасників. Вони створили 21 художній твір, 1 твір комп’ютерної графіки (анімації) та 6 літературних творів. Це учні Коломийської дитячої художньої школи, Гвіздецької школи мистецтв, Коломийських загальноосвітніх шкіл 1-3 ступенів №4, №8 та НВК №9 “Школа природничо-математичний ліцей”.

Найкращими в номінації “Художні твори” цьогоріч стали роботи Михайлюк Соломії (І місце), Богдан Андрій (І місце), Долинюк Ярослава (ІІ місце), Чупрей Вікторія (ІІ місце). Перемогу в номінації “Літературні твори” вибороли Юрійчук Соломія (І місце), Любенко Ольга (І місце), Крамаренко Владислав (ІІ місце). В номінації комп’ютерна графіка переможницею стала

Михайлюк Соломія(І місце).

Від платників податків переможців та учасників конкурсу привітали керівники: Агропромислового - ремонтновиробничого підприємства “ТЕХНІКА”, приватного підприємства “НІКОЛО-УКРАЇНА”, приватний підприємець Бортейчук Лілія Михайлівна.

Долучилися до привітання учасників конкурсу вихованці Клубу спортивного танцю “ШАНС” та Лука Суслов - учень Коломийської гімназії ім.Грушевського.

Переможці отримали дипломи і подарунки, а дорослим залишається тільки тішитися з того, що в майбутньому школярі, які сьогодні з таким захопленням малюють, пишуть твори, стануть законослухняними платниками податків.

Прес-служба Коломийської ОДПІ