Представники міст-партнерів проекту ПРОМІС завітали у Коломию

Представники міст-партнерів проекту ПРОМІС завітали у Коломию
17 Липня 2019

Представники міст-партнерів проекту ПРОМІС завітали у Коломию, щоб перейняти досвід роботи нашого ЦНАПу. Напередодні така екскурсія відбулась і в Івано-Франківську.

Представники міст-партнерів мали чимало запитань щодо процедури введення нових послуг, мінімізації процедури отримання дозволів користувачами ЦНАПу, технічні питання та проблеми благоустрою.

Як знаємо центр надання адміністративних послуг від в Коломиї у 2013 році як підрозділ Місько ради і розміщувався на першому поверсі ратуші. Це було мале приміщення з ліченими послугами, які стосувалися переважно реєстрації дозволів. У 2017 році ЦНАП переїхав у нове щойно відремонтоване приміщення на Привокзальній, 2а/1. Сьогодні Коломийський ЦНАП ставлять в приклад іншим містам. Це сучасне просторе приміщення із зоною для дітей, з заїздом для людей з обмеженими фізичними можливостями, з скчаним обладнанням. Центр надає 191 послугу. Більшість важливих питань можна отримати на сайті. А про те, що ваш запит виконано ЦНАП повідомляє за допомогою смс. З останніх досягнень - введення послуги видачі паспортів.

Цікава Коломия була і тим, що з першого дня утворення об'єднаної територіальної громади у наших селах були введені посади реєстраторів по сільських радах і більшість послуг жителі сіл мають можливість отримати, не витрачаючи час на доїзд до міста.

Світлина від Коломийська міська рада.\

Світлина від Коломийська міська рада.

Світлина від Коломийська міська рада.