У Коломиї відбулося засідання оргкомітету із відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У Коломиї відбулося засідання оргкомітету із відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
3 Травня 2018

3 травня 2018 року під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Михайла Беркещука відбулося засідання організаційного комітету із підготовки та проведення у 2018 році заходів із відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

26 березня Президент України Петро Порошенко підписав Указ №85/2018 «Про відзначення у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

Документ затверджено з метою належного відзначення у 2018 році Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування подвигу звитяжців старшого покоління, увічнення пам’яті жертв війни, а також консолідації суспільства та утвердження ідеалів миру.

В засіданні оргкомітету взяли участь начальники відділів, управлінь та інших структурних підрозділів райдержадміністрації. Учасники засідання обговорили формат проведення заходів та внесли свої пропозиції.

Підводячи підсумки засідання, Михайло Беркещук наголосив, що від злагодженої роботи всього організаційного комітету залежить якість проведення заходів. За підсумками проведеного засідання кожному з керівників структурних підрозділів  райдержадміністрації надано відповідні доручення.