Офіцер ЗСУ з Коломиї вимагала хабар у підлеглого (фото)

 Офіцер ЗСУ з Коломиї  вимагала хабар у підлеглого (фото)
31 Січня 2019

Про це повідомили в оперативному командуванні «Захід».

"30 січня в ході проведення оперативно-слідчих дій військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону, представниками слідчого управління ГУ НП України спільно з Управлінням СБУ в Івано-Франківській області, за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 368 КК України виявлено та зафіксовано факт отримання неправомірної вигоди офіцером відділу морально-психологічної роботи військової частини А4267”, – йдеться в повідомленні.

Військова частина А4267 - це 10-та окрема гірсько-штурмова бригада, яка базується у Коломиї.

На даний час військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків та буде звільнений з лав Збройних Сил України із позбавленням військового звання.

Як повідомили у військовій прокуратурі Західного регіону, старший лейтенант попався на хабарі у $1,5 тисячі.

Вказану суму він вимагав у військовослужбовця строкової служби за неявку того на службу без поважних причин та за подальше укладення контракту.

Світлина від Військова прокуратура Західного регіону України.


“Командування оперативного командування «Захід», наголошує, що й надалі всіляко буде сприяти правоохоронним органам у виявленні та покаранні осіб, які своїми вчинками ганьблять високе звання офіцера Збройних Сил України”, – наголошують у відомстві.