.
.

У Національному Музеї відбудеться презентація перевидань столітніх кулінарних книг, де головним є не тільки рецепти…

У Національному Музеї відбудеться презентація перевидань столітніх кулінарних книг, де головним є не тільки рецепти…
7 Грудня 2018

У виданнях «Нова кухня вітамінова» Осипи Заклинської (перевидання 1928 р.) та «Домашна кухня. Як варити і печи» Леонтини Лучаківської (1910 р.) йдеться також і про причетних до кулінарної справи відомих українців, і про мову, і про рурки, рогальчики, марони, маренги, про затирку, запражку, закришку, про ябчанку, цвібак і румбарбар... 

Більше довідатися про кулінарні вподобання Івана Франка, Яна Собеського, Ольги Кобилянської та інші цікавинки кулінарного світу Галичини, можна буде на презентації цих книг.

Захід відбудеться 14 грудня о 15.00.  



Коломия Веб Портал

Коломия доставка піцца