В Коломиї взято під варту громадян Прикарпаття за незаконне придбання амфетаміну в особливо великих розмірах

В Коломиї взято під варту громадян Прикарпаття за незаконне придбання амфетаміну в особливо великих розмірах
25 Липня 2018

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 39-річного коломиянина та 42-річного  мешканця міста Калуша за ч. 3 ст. 307 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Встановлено, що коломиянин незаконно придбав у 42-річного мешканця м. Калуш для подальшого збуту порошкоподібну психотропну речовину – амфетамін. Автомобіль під керуванням останнього був зупинений працівниками поліції неподалік однієї з АЗС в Коломийському районі. Під час огляду вказаного автомобіля було виявлено та вилучено психотропну речовину – амфетамін в кількісті понад 16,6 грам та особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, які направлені для проведення експертизи.

Під час досудового розслідування вказаного кримінального провадження було проведено санкціонований обшук за місцем проживання 42-річного жителя м. Калуш, під час якого виявлено та вилучено психотропну речовину, обіг якої обмежено - амфетамін, загальна вага якої становить  61,7858 грама. 

Вказаних осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України, оголошено підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального Кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час досудове розслідування триває.



    30 Жовтня

    29 Жовтня