Відбувся черговий особистий прийом громадян в Ігоря Слюзара

Відбувся черговий особистий прийом громадян в Ігоря Слюзара
21 Листопада 2019

У понеділок, 18 листопада 2019 р., відбувся черговий особистий прийом громадян головою Коломийської міської ради Ігорем Слюзаром.

На прийомі побувало 38 громадян та було розглянуто ряд питань, основні з яких стосувались земельних питань, а також з питань відновлення приміських автобусних маршрутів, надання соціального житла та покращення житлових умов, комунальних питань, зокрема – ремонту дорожнього покриття та каналізаційних мереж будинків, благоустрою прибудинкової території та територій Коломийської ОТГ тощо.

Для оперативного вирішення звернень на прийом були запрошені начальник управління комунальним господарством В.Наливайко, начальник відділу земельних відносин міської ради Б.Мондрик, начальник відділу муніципальної інспекції І.Нинєвський, начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю міської ради В.Перлюк, директор департаменту соціальної політики міської ради Л. Яремчук.

Під час прийому у міського голови громадянам було надано вичерпні відповіді та роз’яснення згідно чинного законодавства. Ті питання, що потребують додаткового вивчення, відповідно до доручення міського голови, скеровані начальникам відділів та управлінь щодо вивчення ситуації та сприяння у вирішенні проблем заявників, до повноважень яких входить вирішення порушених на прийомі питань.




    25 Вересня

    24 Вересня