Коломийська міська рада зловживає владою!!!

Коломийська міська рада зловживає владою!!!
2 Травня 2013

Громадські організації Коломиї, зокрема «Громадський Рух Просвіти» звинувачує службових осіб Коломийської міської ради у зловживанні владою. Володимир Янкевич, Василь Глаголюк, Генадій Романюк та Ольга Баранець звернулись з відповідною заявою до прокурора Коломийської міжрайонної прокуратури.

Вищезазначені, шановані в Коломиї, громадські діячі вважають, що службовцями свідомо виправлено рішення виконавчого комітету, що є складом злочину передбаченого ст. 364 КК України.

Саме під час засідання виконавчого комітету, його членами було проголосовано за зміни до проекту рішення, яке стосувалось відзначення 9 травня. «Громадський Рух Просвіти» запропонував провести 8 травня панахиду за загиблими у ІІ Світовій війні та 9 травня наукову конференцію, що було підтримано членами виконкому, але як стало відомо проголосовану зміну до рішення так і не внесли.

Активісти побоюються, що такі дії влади можуть призвести до бійок та порушення громадського порядку в Коломиї, так як це сталося минулого року і вимагають заборонити проведення акцій 9 травня, які не передбачені рішенням виконавчого комітету №23 від 26.02.2013 року.

f_058.jpg

f_059.jpg

Джерело:  Тижневик "Коломийські ВІСТИ"