Янукович призначив Ковалевську першим заступником голови Нацагентства з питань держслужби

Янукович призначив Ковалевську першим заступником голови Нацагентства з питань держслужби
30 Липня 2013

Президент України Віктор Янукович своїм указом № 411/2013 призначив Юлію Ковалевську першим заступником голови Національного агентства України з питань державної служби.

Відповідний указ розміщено на офіційному сайті глави держави.

"Регіоналка" Ковалевська народилася в 1977 році в місті Потсдам у Німеччині. Вона закінчила Донецьке базове медичне училище, Донецький інститут соціальної освіти, аспірантуру Донецького державного університету управління.

З 2007 року стала народним депутатом Верховної Ради України 5 скликання від Партії регіонів, а з 2010 року - 6 скликання.

Ковалевська є однією з ініціаторів законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір). Тобто - за виготовлення та розповсюдження продукції, що пропагує гомосексуальні стосунки, слідує кримінальна відповідальність до 5 років.

Також Ковалевська виступала за низку заборон для "дітей з пробірки". Один з таких заборон стосується вибору сурогатної матері. Нею не може стати жінка, яка має генетичний зв'язок з майбутньою дитиною або з одним з батьків. Бездітні сім'ї підозрюють, що такі обмеження назавжди позбавлять їх щастя батьківства.

NEWSru.ua