Питання про звільнення Ольги Бабій повторно розглядатимуть на сесії облради

Питання про звільнення Ольги Бабій повторно розглядатимуть на сесії облради
1 Травня 2013

Про це журналістам заявив голова обласної ради 30 квітня на прес-конференції, відповідаючи на запитання “провокативного”, на його думку, журналіста — Руслана Коцаби.

"Я не вважаю, що мій перший заступник когось на щось свідомо провокував", - сказав Василь Скрипничук, -Перше пленарне засідання сесії я бачив у стенограмі... І як вам сказати?... Питання щодо ОТБ “Галичина” не було спровоковано кимось на цій сесії”.

"Звідки, чому і як виникло питання у деяких депутатів, чи частини депутатів, про зміну керівництва, я скажу так: це для мене ще не до кінця вирішено на даний момент. І всі причини для мене не до кінця відомі. Але я їх буду знати. І очевидно, ми повернемося до цього питання, або час від часу повертатимемося до нього. Ми змушені, - у точнив очільник облради, - повертатися до цього питання, тому що, даруйте, що так кажу, але якщо ми засновники чогось, то та установа, організація чи підприємство нам підзвітне. Так вимагає закон".

“Розумію вразливі душі журналістів, я сам працював журналістом, і знаю відношення різне до предстанвиків ЗМІ, і знаю всі проблеми і щодо їхнього побуту, і щодо роботи, тому скажу таким чином: обласна рада не порушувала поки що жодних законів".

Голова обласної ради торкнувся частково і теми роздержавлення комунальних ЗМІ. Прийняття відповідного закону Василь Скрипничук іронічно назвав “дуристикою”, але якщо все-таки це відбудеться, то повідомив, що обласна рада готова розподілити кошти між тими ЗМІ, які з нею найбільше співпрацюватимуть”.

Джерело:  Малакава


    25 Квітня

    24 Квітня