На Прикарпатті автомобільні дороги готові до осінньо-зимового періоду

На Прикарпатті автомобільні дороги готові до осінньо-зимового періоду
22 Листопада 2018

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки та за участю членів регіонального штабу із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС щодо реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду 2018-2019 років на автодорогах Івано-Франківщини.

Марія Савка зазначила, що маючи успішний досвід проходження осінньо-зимового сезону минулого року, потрібно докласти максимум зусиль, для того щоб правильно зорганізувати роботу й цієї зими.

Заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг Михайло Новосільський зазначив, що Службою автомобільних доріг області проведено комісійний огляд автошляхів загального користування державного значення. Закріплено відповідальних працівників, які триматимуть на контролі ситуацію на основних маршрутах. Для цього в наявності прикарпатських дорожників є всі матеріально-технічні ресурси.

У ході обговорення комісія зобов’язала голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад утримувати в постійній готовності штаби з реагування на надзвичайні ситуації на автодорогах області, наявні сили та засоби, у тому числі інженерну, автомобільну техніку підвищеної прохідності, а також організувати належне життєзабезпечення громадян.