Прикарпатському батальйону тероборони передали 50 бронежилетів

Прикарпатському батальйону тероборони передали 50 бронежилетів
21 Червня 2014
50 бронежилетів передали представники Івано-Франківського обласного військового комісаріату особовому складу Прикарпатського батальйону територіальної оборони.


Крім цього, офіцер наголосив, що бронежилети мають високий ступень захисту – четвертий. Також всі ці спецзасоби захисту пройшли відповідну сертифікацію у спеціальних службах міністерства оборони України, що підтвердили їх надійність та безпеку для військовослужбовців. Вони витримують не лише попадання осколків від гранат та мін, але й захищають від кульового ураження більшості стрілецької зброї, яка знаходиться на озброєнні в російській армії.

На сьогодні солдати цієї частини забезпеченні вже двома комплектами одностроїв, спальними мішками, карематами, спеціальними наплічниками. Крім цього, з підрозділом проведено низку польових навчань, під час яких військовослужбовці відновили свої навички в стрільбі з особистої зброї, провели злагодження підрозділів тощо.

З особовим складом батальйону було проведено також низку спеціальних занять щодо служби на блокпостах, ведення протидії снайперам, організації життя в польовому таборі.