Ще одна верховинка взяла участь у реаліті-шоу "Панянка-Селянка" (відео)

Ще одна верховинка взяла участь у реаліті-шоу "Панянка-Селянка" (відео)
11 Листопада 2014
10 листопада на телеканалі "ТЕТ" вийшла в ефір програма "Панянка-Селянка", участь в якій взяла ще одна верховинка – Світлана Ілюк.

Як повідомляли, минулого тижня, 21-річна Люда Іллюк з с. Зелене на Верховинщині брала участь у цьому ж проекті і спробувала себе у ролі "панянки" в ОАЕ.

«Селянка» Світлана Ілюк працює МС в одному з місцевих клубів і захоплюється театральним мистецтвом. На три дні дівчина помінялася життям з москвичкою Яніною Кисельовою, і за цей час встигла насолодитися всіма привілеями «панянки»: прогулянка на яхті, відомі у всьому світі делікатеси, катання на лижах влітку, шопінг і салон краси. Реаліті-експериментом дівчина залишилася задоволена і вважає, що саме ця авантюра допомогла їй глибше зрозуміти себе і переконатися в щирості оточуючих.

 «Після участі в проекті коло моїх друзів помітно звузився. Поспілкувавшись з друзями Яніни, я зрозуміла, що справжні друзі будуть з тобою не тільки тоді, коли все добре, але і в моменти, коли у тебе є проблеми. Оточення Яніни переживає за неї не менше, ніж її батьки. Приїхавши, я вирішила перевірити, чи є серед моїх друзів такі ж люди ... Є! Але їх виявилося дуже мало, і я рада, що змогла переглянути своє оточення», - поділилася Свєта.

За словами дівчини, проект допоміг їй визначитися з пріоритетами в найближчому майбутньому.

«В першу чергу хочу закінчити інститут, отримати освіту. І обов'язково здійснити свою головну мрію - працювати в театрі! Поки я не знаю, чи реально це. Але буду робити все можливе! Дуже рада, що взяла участь в проекті і радила б кожній дівчині не боятися ризикувати!»



    27 Серпня

    26 Серпня