Зниклого косівчанина знайшли мертвим на Закарпатті

Зниклого косівчанина знайшли мертвим на Закарпатті
22 Лютого 2015
З 18 лютого рятувальники спільно з міліціонерами розшукували мешканця села Черганівка Косівського району, що на Івано-Франківщині.


Того ж дня для проведення пошуково-рятувальних робіт в лісовому масиві поблизу Черганівки виїхали працівники Косівського загону управління ДСНС в області. Також залучили місцеве населення та міліціонерів. П'ятнадцять чоловік цілий день "прочісували" місцевість. Рятувальна група обстежила хребет Сокільський, хребет Хоминський та частину хребта Галич. Чоловіка не знайшли.

Наступні два дні пропалого шукали тільки силами міліції і місцевих. Потім знову включилися рятувальники. Таким чином обстежили повністю хребет Галич та урочище Баранівка. Пропалого так і не знайшли.

Вчора чергові Косівського РВ УМВС отримали повідомлення від колег Закарпатської області про те, що біля підніжжя гори Брескул, на території Закарпаття, туристи з Литви знайшли тіло людини.

Рятувальники Рахівського та Ясинянського рятувальних загонів знесли тіло та передали його працівникам правоохоронних органів. Труп направлено на судово-медичну експертизу в місто Рахів, повідомляють в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської облдержадміністрації.

За попередньою інформацією, тіло опізнали – це пропалий чоловік із Черганівки Косівського району.


    16 Грудня

    15 Грудня