На Прикарпатті пенсіонер зарізав дружину і повісився

На Прикарпатті пенсіонер зарізав дружину і повісився
5 Листопада 2015

На Рожнятівщині пенсіонер під час раптово виниклого конфлікту кілька разів ударив жінку кухонним ножем. Від отриманих ран шиї, грудної клітки та живота вона померла на місці. Після скоєного чоловік покінчив життя самогубством.

Працівники міліції з’ясовують причини та обставини загибелі подружжя пенсіонерів з Рожнятівщини, пише КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Про виявлення в одному з сільських помешкань тіла 73-річної господині зі слідами насильницької смерті правоохоронців повідомили працівники "швидкої допомоги", які прибули за викликом сусідів пенсіонерки. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Рожнятівського райвідділу внутрішніх справ.

Працівники міліції, з’ясовуючи обставини вчинення вбивства жінки, під час обстеження будинку виявили мертвим і її 76-річного чоловіка. Його знайшли повішеним у коморі.

Як виявилося, пенсіонер кілька разів ударив жінку кухонним ножем. Від отриманих ран шиї, грудної клітки та живота вона померла на місці. В будинку, де вони мешкали з сім’єю дочки, на той час нікого не було. Після скоєного чоловік покінчив життя самогубством.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). В рамках кримінального провадження призначено необхідні експертизи.

Курс