Андрій Романчук може стати новим головою Івано-Франківської ОДА

Андрій Романчук може стати новим головою Івано-Франківської ОДА
18 Листопада 2015

Серед претендентів на керівника області називають одного з провідних в країні юристів – Андрія Романчука.

Одним із реальних претендентів на посаду голови облдержадміністрації є відомий адвокат, керуючий партнер юридичної компанії “Moris Group”, депутат обласної ради іванофранківець Андрій Романчук. Він може стати наймолодшим в історії Прикарпаття головою ОДА, пише Курс.

По закінченню навчання в Прикарпатському національному університеті, де вивчав правознавство, Андрій Романчук здобув другу вищу освіту на факультеті міжнародного права та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка.

З 2005 року очолив управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА. Тоді ж став першим заступником голови облдержадміністрації – наймолодшим в Україні.

У 2007 році Андрій Романчук заснував юридичну компанію “Moris Group”. Вона спеціалізується на корпоративному праві, безкоштовно надає юридичний супровід Українській греко-католицькій церкві, учасникам АТО, фінансує культурні проекти, зокрема видання світової літературної класики в українському перекладі.

Серед претендентів на посаду голови ОДА називають також чинного народного депутата Ігоря Насалика, який нещодавно брав участь в виборах міського голови в Івано-Франківську і в другому турі поступився “свободівцю” Руслану Марцінківу. Чинний голова ІФОДА Олег Гончарук на місцевих виборах був обраний до обласної ради від БПП “Солідарність”. Він вважається одним із претендентів на посаду голови Івано-Франківської обласної ради.