Форум мирян Христа Чоловіколюбця пройшов у Печеніжині (фото)

Форум мирян Христа Чоловіколюбця пройшов у Печеніжині (фото)
16 Червня 2018

17 червня наша Церква святкує одне свято, дуже глибоке і важливе, свято Христа Чоловіколюбця, яке є знане у нашому народі, як свято Пресвятого Серця Христового.

Бог через Воплочення засвідчив свою любов до людей. Звідси розпочинається історія любові Його Серця до нас. “Бог бо так полюбив світ, що Сина Свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, а жив життям вічним”(Ів. 3,16).

З нагоди свята в храмі Архистратига Михаїла смт.Печеніжин пройшов форум Христа Чоловіколюбця. Мирян із довколишніх сіл вкотре єднала спільна молитва.

На початку протопресвітер Печеніжинський о.Юрій Максим’юк спільно зі священиками цього протопресвітеріату відслужив Службу Божу. В часі богослужіння парафіяни мали змогу приступити Св. Причастя, адже у цій незбагненній Тайні любові знаходиться правдивий Ісус Христос. Власне тому, при кожній нагоді, ми повинні старатися віддавати честь Серцю Христовому у Пресвятій Євхаристії.

По зачінченню богослужіння присутні спільно молилися Молебень до Найсвятішого Серця Христового. Відтак на подвір’ї храму відбулось освячення води, після чого парафіяни розважали над духовними науками.