Бо не мала 25 грн: водій серед ночі вигнав з маршрутки 20-річну дівчину, яка заблукала на трасі та загинула

Бо не мала 25 грн: водій серед ночі вигнав з маршрутки 20-річну дівчину, яка заблукала на трасі та загинула
24 Січня 2019
Загибла їхала у лікарню до матері.

В Олевському районі Житомирської області напередодні загинула 20-річна дівчина, яку водій  вночі посеред траси вигнав з автобуса, бо та не мала 25 гривень, щоб заплатити проїзд. Правоохоронці не поспішають розслідувати справу.

Як зазначається з посиланням на місцевого активіста Олександра Ігнатьєва, дівчина о 4 годині ранку їхала до м. Олевськ, де у лікарні знаходилась її мати. Проте по дорозі з’ясувалось, що студентка забула взяти гроші. Дівчина благала водія не виганяти її та пропонувала йому залишити у заставу мобільний телефон, проте він вирішив її висадити посеред траси в морозяну ніч. Відомо, що студентка пішла у лісосмугу, де заблукала та загинула. Тіло дівчини знайшов її батько.

У поліції факт смерті дівчини підтвердили.

“Між селами Перга та Рудня Хочинська у лісовому масиві було виявлено тіло дівчини, 1998 р.н. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, триває перевірка обставин. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня”, – розповіла речниця місцевої поліції Алла Ващенко.

Зазначається, що дівчину звати Ірина Дворецька, вона студентка IV курсу Новоград-Волинського медичного коледжу. Там її характеризують, як добру та чуйну людину.

Наразі громадські активісти вимагають від правоохоронців покарати горе-водія маршрутки, через якого і загинула 20-річна дівчина.  Проте зазначають, що поліція й досі не опитала очевидців трагедії.