.
.

На День міста в Івано-Франківську зварили 280 літрів борщу (фото)

На День міста в Івано-Франківську зварили 280 літрів борщу (фото)
12 Травня 2014

Понад 15 представників Карпатського регіону з 4 областей Івано-Франківської, Львівської,Чернівецької і Закарпатської пропонували натуральну екологічну продукцію: вироби бджільництва, різні види сирів, соки, трав’яні чаї, натуральні олії. 

Також франківцям змогли продегустувати традиційні страви автентичної карпатської кухні, приготовлені в казанах на відкритому вогні:бограч, гуляш та шашлик та смаженого на вертилі кабанчика. 

А на рекордний гуцульський борщ, якого наварили аж 280 літрів, як пише Репортер, витратили аж 30 кг. буряків, 50 кг. картоплі, по 15 кг. цибулі та моркви, 2 кг. часника, 3 кг. кореня петрушки, 3 кг. білих сушених грибів та 5 кг. квасолі.

http://cs616421.vk.me/v616421767/b12f/q5zpWS0huZc.jpg

 

http://cs616421.vk.me/v616421767/b141/0387AmAEb54.jpg

 

http://cs616421.vk.me/v616421767/b167/jVjnw02dLK8.jpg



    23 Вересня

    22 Вересня


Коломия доставка піцца