Коломияни задекларували доходів майже на 6 млн. гривень

Коломияни задекларували доходів майже на 6 млн. гривень
31 Березня 2015

З початку року до Коломийської ОДПІ громадяни подали 155 декларацій про майновий стан і доходи, загальна сума задекларованого доходу становить 5,9 млн. грн., сума податку - 0,4 млн. грн. Про це повідомила заступник начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш.

За її словами, виконання громадянського обов’язку повинен наслідувати кожен свідомий платник у нашій державі. Про заповнення декларації про майновий стан і доходи йшлося на практикумі-тренінгу, в якому взяли участь провідні фахівці інспекції.

Присутніх інформували про основні аспекти проведення кампанії декларування доходів громадян – 2015. Зокрема, роз’яснили, в яких випадках декларування доходів є обов’язковим та в яких можна скористатися правом на отримання податкової знижки. Також наголосили, що задля створення сприятливих умов щодо виконання громадянами свого конституційного обов’язку та поліпшення рівня обслуговування, працюють електронні сервіси ДФС. Зокрема, декларацію про майновий стан та доходи можна подати через Інтернет. Утім, для користування такою послугою платнику слід отримати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

Прес-служба Коломийської ОДПІ