Українка вразила національним костюмом на конкурсі “Міс Всесвіт” (фото)

Українка вразила національним костюмом на конкурсі “Міс Всесвіт” (фото)
22 Грудня 2015

Минулого тижня у Лас-Вегасі стартував Міжнародний конкурс “Міс Всесвіт-2015″, де учасниці продемонстрували свої купальники, національні костюми та вечірні сукні.

Учасниця від України Ганна Вергельська представила свій національний костюм з символічною назвою “Віра. Надія. Любов.” від бренду SVITLO.

В фотосервісі Instagram Miss Ukraine Universe можна побачити фото Ганни в розкішному білосніжному платті з червоними стрічками і візерунками. В руках у Вергельської коровай і рушник, волосся заплетене в коси-колоски, а на голові вінок.

466_1092832037395169_5848641945970737247_n

“Цього року національний костюм” Міс Україна Всесвіт “-2015 Ганни Вергельської, виконаний у світлому кольорі, як Надія, прикрашений золотистим кольором пшениці, що символізує нашу Віру. Сукню прикрашає вишивка золотистого кольору, прикрашена камінням, бісером та шовкові кутаси. Основний малюнок костюма стилізований під традиційне українське Дерево Життя. А червоні акцентні деталі символізують Любов. Використане в вишивці і стилізованому рушнику Дерево життя символізує силу, натхнення і волю до життя.

Національний костюм складається з двох суконь: перше – це корсет, який підкреслює ідеальну фігуру Ганни Вергельської. Друге — тонка сорочка в традиційному українському крої з широкими рукавами зі складками. Довга спідниця доповнена шлейфом. Головний убір — традиційний для українки вінок світлого кольору, зібраний з елементів, плетених з соломки. Такий вінок символізує працьовитість людей і родючість нашого краю. Також дуже органічно виглядають акценти червоного кольору – квіти ручної роботи у вінку, намисто і сережки.

Під час конкурсу вихід на сцену в національному костюмі буде з рушником, що символізує гостинність і щирість українських людей. Рушник виконаний з тонкого білого шовку з малюнком “дерево життя” червоного кольору і шовковими кутасами. Вихід був доповнений традиційним короваєм, який спеціально спекла кондитер готелю Treasure Island (Лас-Вегас), американка з українським корінням Дебра Мітчелл. Дідусь Дебри народився і виріс в Київській області “, – розповіли організатори Miss Ukraine Universe в Instagram.

384250_1092832007395172_8922974827316652079_n

vikna.if.ua