У Пакистані оголосили найвищий рівень терористичної загрози

У Пакистані оголосили найвищий рівень терористичної загрози
5 Серпня 2013

Пакистанська влада запровадила в столиці країни Ісламабаді найвищий рівень терористичної загрози, отримавши інформацію про підготовку нападу на штаб-квартиру ВПС країни, передає пакистанський телеканал Geo TV.

Зокрема, кілька загонів пакистанських сил безпеки провели в неділю, 4 серпня, операцію в горах, розташованих на північ від столиці. У ході операції були затримані кілька імовірних бойовиків.

Розміщеним у горах загонам сил безпеки наказано залишатися на зайнятих позиціях до закінчення заходів із запобігання терористичній загрозі, передає РІА "Новости".

Поліція в столиці країни також проводить посилене патрулювання вулиць, соціальних установ, місць великого скупчення людей і об'єктів інфраструктури.

Як заявив представник поліції, екстрені заходи щодо убезпечення столиці пов'язані як з інформацією про підготовку теракту, метою якого може стати будинок пакистанських ВПС, так і з наближенням традиційного мусульманського свята Ураза Байрам.

Терористична загроза стала причиною закриття посольств у низці країн США і ЄС. Зокрема, раніше повідомлялося, що закриття низки посольств США буде продовжено до 10 серпня.

NEWSru.ua



    12 Грудня

    11 Грудня